Medlem av

Vi samarbetar med

Som medlem i Kungsbacka Dansklubb får du rabatt när du handlar skor hos

Intensivdag modern fox fortsättningsnivå - med Feet for passion

Lördagen den 1 december 2018

Läs hela informationen.

Kursledare: Alexander Pettersson och Linda Sjökvist.
Den moderna foxen växer snabbt fram i dagens dans-Sverige. Många vill dansa till ”modern musik” (tex RnB, pop, rock, reggae) som spelas på radio och inte bara till dansband. Foxkvällar med detta tema blir därför allt vanligare. Den moderna musiken inbjuder oftare till en mer varierad och musikanpassad foxdans med stor potential för teknisk och musikalisk utveckling där endast kreativiteten sätter gränserna. Gå kurs hos oss och utveckla din dans som du kan använda när du är ute och dansar socialt både på traditionella dansbandskvällar men framför allt på den nya sortens fox-/danskvällar.

Fokus denna heldag kommer att vara grundteknik, musikanalys, figurer och
musikanpassning. Kurstid fem timmar.

Kursnivå fortsättning.
Förkunskaper; du behöver ha gått vår grundkurs i modern fox eller ha motsvarande kunskaper och viss dansvana.

Vi lär oss lyssna på musiken och förstå vilken takt och karaktär den har. I
musikanpassningen lär vi hur dansen kan anpassas till vad vi hör utifrån kunskapen om musiken. Ett brett utbud av olika musikstilar kommer spelas, framför allt modern musik som vi är vana att höra på radion, ingen dansbandsmusik. Olika figurer och stegvariationer. Vi arbetar aktivt med den viktiga grundtekniken som är förutsättningen för en bra dans. Efter denna kurs kommer fler kursnivåer erbjudas där vi avancerar dansen och gör den ännu roligare. Håll utkik på vår facebooksida!

Kursupplägg:

Avprickning/frivillig uppvärmningsdans
Kl 09:00-09:30

Kursblock 1 (med paus - det bjuds på frukt)
Kl 09:30-12:00

Lunch (egen medhavd)
Kl 12:00-13:00

Kursblock 2 (med paus - det bjuds på fika)
Kl 13:00-15:30

Fridans
Kl 15:30-16:30

Begränsat antal platser. Platsen är din när betalningen är gjord. Betalning görs på konto eller med swish
Anmälan sker till Maritha Ingvarsdotter Brännèn på mail: volare92@hotmail.com eller mobil nr. 0708-77 90 04 Kungsbacka dansklubb. Kursavgiften är 450 kr. och kan vara avdragsgill för din arbetsgivare som friskvård. Vi ansvarar ej för personskador eller värdesaker i samband med kursdagen. Deltagande på egen risk.

Vilka är Feet for passion?

Feet for passion ® är ett registrerat varumärke. Vi som står bakom heter Alexander Pettersson och Linda Sjökvist och bor utanför Linköping. Tillsammans har vi cirka 15 års erfarenhet av dans och brinner för att förmedla våra kunskaper inom det vi kallar modern fox. Företaget innehar F-skattebevis och är moms- och arbetsgivarregistrerat. Utbildade inom HLR och första hjälpen. Vi håller danskurser i modern fox och arrangerar danskvällar med trendig musik. För dansföreningar, företag och privatpersoner i hela
landet. Även privatlektioner.

Hoppas vi ses!

Mvh

Feet for passion
Alexander och Linda

Händelser i dag och i morgon.

Kalendern är tom.
Klicka på texten.
Klicka på bilden.