Medlem av

Vi samarbetar med

Som medlem i Kungsbacka Dansklubb får du rabatt när du handlar skor hos

Betalning, Villkor & Ångerrätt

Välkommen till Kungsbacka Dansklubb.

Alla avgifter betalas via faktura, om inte annat meddelats.
Inträde till underhållning och danskvällar samt inköp från kaféet och övrigt betalas kontant.
När du har fått en faktura på den/de kurser som du har anmält dig till kan det även finnas en uppgift på medlemsavgift om du inte redan är medlem. Avgiften tas ut per halvår för kursdeltagare. Obs! Medlemsavgiften för familj finns på en av fakturorna för familjemedlemmar på samma adress som är anmälda vid samma tillfälle.

Registrering och betalning:
När vi har registrerad dig på den/de kurser du anmält dig till skickar vi en bekräftelse via mail. Fakturan skickar vi så snart deltagarantalet passerar minimiantalet för att kunna köra kursen. Faktura skrivs ut till varje medlem. Medlemsavgiften är obligatorisk förutom på minikurserna. Om du anmält fler deltagare vid samma tillfälle men bara fått en faktura kontaktar du någon av oss i registergruppen. Se längst ner på sidan. OBS! Ange fakturanummer som referens när du betalar, annars ser vi inte att du har betalat och du kommer få en påminnelse.

För få deltagare:
Skulle någon kurs som du anmält dig till, inte få tillräckligt med deltagare eller bli flyttad kontaktar vi dig ett par dagar innan kursstart. Accepterar du inte någon annan likvärdig kurs från oss eller har ett eget förslag, betalar vi tillbaka inbetald kursavgift.

Sent inkommen anmälan:
Om vi inte hunnit skicka dig en faktura innan kursen startar på grund av att anmälan kommit oss tillhanda med kort varsel, är du ändå välkommen till kursstart och vi noterar det när du kommer.

Avanmälan:
Anmälan är bindande. Känner du att en kurs som har en längd på 2 tillfällen eller mer inte är något för dig MÅSTE du avanmäla dig från den kursen inom 5 dagar efter kursstart, annars är du skyldig att betala kursen, för du uppehåller i så fall en plats. Vid sjukdom kontaktar du någon i Registergruppen. (Se namn nedan.) Du har alltid möjlighet att byta till en annan kurs. För workshop och minikurser måste avanmälan ske i god tid före kursstart, så vi har möjlighet att ringa in någon annan som inte fått en plats på kursen.

Återbetalning vid avanmälan och dubbelbetalning av kursavgift:
OBS! Du ansvarar själv för att vi får in kontonummer för återbetalning.

Ångerrätt:
Du har alltid rätt att ångra en kursanmälan fram till kursstart, eller minst inom 14 dagar efter att du blivit registrerad på en kurs, som du anmält dig till via mail eller telefon. Om du ångrar dig måste du skicka oss ett mail eller meddela oss via telefon. Vi har även blanketter på klubben för avanmälan. Vid anmälan gjord på klubben gäller inte ångerrätten utan endast våra villkor.

Övriga Kurs och fakturaärenden:
Makulering av faktura, byte av kurs eller återbetalning bekräftas från oss med ett mail. Du kan göra avanmäla under våra kurstider genom att kontakta registergruppen direkt på klubben, via telefon 0300-178 09, eller mobil (se nedan). Gäller även om du gjort en dubbelbetalning.

Registeransvarig, Kungsbacka Dansklubb
Yngve Pehrsson Mobil: 0736-10 35 02.
Mail: kontakt@kungsbackadansklubb.se
Har du en fråga som gäller våra kurser, eller betalningen?

Händelser i dag och i morgon.

Tisdag 23 April 2019
18:30-21:00 - Motionsdans.
Sista motionsdansen inför sommaruppehållet.
Entré 40 kr.
Insläpp från kl. 18:15.
Lördag 27 April 2019
09:00-16:30 - Feet for Pasion.
Välkomna.
Klicka på texten.
Klicka på bilden.